Красота и здраве всеки ден

Искам дете!

Ортомол Натал Подготовка за дете

Първи етап: ПРАВИЛНА ПОДГОТОВКА

Съвременните методи за предпазване позволяват бременността да бъде планирана. Това дава възможност на жената да започне по-здравословен начин на живот, като балансира правилно диетата си, избягва алкохола и никотина. Правилното хранене и приемане на достатъчно важни микроелементи е от изключителна важност за плодовитостта и идеална подготовка за бременността.

Добре подготвена за бременността

Преди забременяването е изключително важно да си осигурите достатъчни количества на желязо и фолиева киселина в организма, защото те играят ключова роля в изграждането и правилното функциониране на плода.

Състава на Ортомол Натал е уникален и изключително съобразен с нуждите на организма на бъдещата майка и плода. Разработването на продукта е изцяло подчинен на принципите на ортомолекулярната медицина и позволява продължителна употреба преди зачеване, по време на цялата бременност и след раждането (периода на кърмене). Ортомол Натал съдържа всички необходими витамини, минерали и микроелементи, като витамин D, В, C, магнезий, калций, желязо, йод, омега-3 мастни киселини, антиоксиданти, пробиотици и фолиева киселина.

Фолиевата киселина е много важна, когато става дума за осигуряването на микронутриенти преди бременността. Тя принадлежи към групата на В витамините и е същностно важна за деленето на клетките. От оплодената яйцеклетка се образуват 100 милиарда нови клетки! Изключително важно е фолиевата киселина да се осигури на ранен етап, защото ембрионалната неврална тръба (предхождащия етап на централната нервна система, от която се развиват гръбначния стълб и мозъка) се формира на много ранен етап – от 23-тия до 25-тия ден от бременността. По време на първите осем седмици от бременността развиващият се ембрион преминава през жизнено важни етапи на своето развитие. От гледна точка на времето, в този момент много жени дори не знаят, че са бременни, затова е необходимо да се осигурят важни вещества още преди самата бременност.

Ако например, сте използвали хормонален метод за предпазване от бременност не трябва да забравяте, също така, че по всяка вероятност имате нужда от повишен прием на фолиева киселина, която Ортомол Натал съдържа в необходими количества.

Един допълнителен полезен съвет:                                                  

Ако сте се опитвали да заченете дете по-дълго от една година, то тогава по всяка вероятност ще трябва да обсъдите следващите си стъпки с вашия гинеколог. В много случаи причината за тези забавяния е в мъжкия партньор – например, ако спермата е с понижено качество.

Бебенце – вече може да идваш!

Приемате ли достатъчно количество важни витамини, минерали и микронутриенти? Ако това е така, то тогава вие сте добре подготвена за бременността! Наслаждавайте се на бъдещето си дете и на чувството, че сте направили всичко за да осигурите на вас и вашето бебе правилната грижа от самото начало.

Ортомол Натал

 • Съдържание

  Състав           Витамини     Витамин С     Витамин Е     Витамин В1   Още...
 • Дневен прием

  Всеки ден по време на или след хранене, заедно с капсулите, съдържанието на едно саше (= дневната доза) се разтваря в Още...
 • Форми

  Ортомол® Натал се предлага в удобна за прием формула -Прах + капсули         Още...
 • Допълнителни продукти

  Ортомол Фертил плюс- Надежда за мъже, желаещи да имат деца.   Още...
 • 1
 • Допълнителни

Ортомол Фертил плюс- Надежда за мъже, желаещи да имат деца.

Ортомол Фертил плюс

 Ортомол Фертил плюс