Красота и здраве всеки ден

Natal 2

Подготовка за бебе, бременност, кърмене - Tези три етапа се нареждат сред наистина специалните периоди в живота на много жени. Специалистите на немската компания Ортомол подчертават, че от изключителна важност е здравословното хранене преди, по време на и след бременността, както и приемането на важни микронутриенти, които могат да стимулират плодовитостта, чувство за спокойствие и увереност в очакващите майки по отношение на развиващото се бебе – от подготовката до реалната грижа за детето.

Какво представляват микронутриентите?

Витамини, минерали, микроелементи – това са съставните части на живота и те допринасят за развитието и защитата на организма. Повече от 40 микронутриента са необходими за правилното функциониране на метаболизма. Тъй като някои от микронутриентите не могат да бъдат осигурени естествено от нашето тяло, или в много ограничени количества, то те трябва да бъдат набавени чрез храната или допълнителна хранителна добавка, каквато е Ортомол Натал.

Нуждата от микронутриенти може да бъде по-голяма в различните етапи на живота (бременност например) и много често необходимите за здравия организъм вещества не могат да бъдат набавяни при съвременния начин на хранене. Следващите раздели за подготовката за дете, бременност и кърмене предлагат информация за това кои микронутриенти са особено важни за здравето на майката и детето по време на всеки отделен етап.

Ортомол Натал

 • Съдържание

  Състав           Витамини     Витамин С     Витамин Е     Витамин В1   Още...
 • Дневен прием

  Всеки ден по време на или след хранене, заедно с капсулите, съдържанието на едно саше (= дневната доза) се разтваря в Още...
 • Форми

  Ортомол® Натал се предлага в удобна за прием формула -Прах + капсули         Още...
 • Допълнителни продукти

  Ортомол Фертил плюс- Надежда за мъже, желаещи да имат деца.   Още...
 • 1
 • Допълнителни

Ортомол Фертил плюс- Надежда за мъже, желаещи да имат деца.

Ортомол Фертил плюс

 Ортомол Фертил плюс