Красота и здраве всеки ден

За Orthomol

 Orthomol - централата в Германия

Orthomol е немска компания създадена през 1991 година, локализирана в град Лангенфелд в Северен Рейн – Вестфалия. Повече от 20 години, Orthomol, разработва и разпространява висококачествени хранителни добавки и диетични храни за специални медицински приложения.

Целта на компанията е поддържането на добро здраве на своите потребители, базирано на ортомолекулярната медицина, благодарение на специално подбрани съставки и микронутриенти. Дългогодишната практика и знания в областта на ортомолекулярната медицина дава възможност на Orthomol да разработва своите уникални продукти за специфични приложения.

Благодарение на резултатите от множество изследвания, които се извършват от специалистите в лабораториите на компанията, продуктите са предпочитани от лекари, фармацевти и пациенти.

Продуктите Orthomol отговарят на най-високите изисквания за качество спрямо европейските и световни стандарти! Всички продукти се произвеждат в Германия, като качеството се следи на всички нива. Производствените стандарти се проверяват редовно от Германското дружество за технически контрол, а от 2001 година насам в производствения процес е в действие системата за контрол на качеството HACCP. Също така, Orthomol е първата компания в сегмента си, с производствени процеси, които отговарят на най-високата степен на качество - ISO 22000.

Продуктите Orthomol са познати в над 18 страни по целия свят, както в съседните европейски страни, така и в САЩ, Колумбия, Япония, Обединените арабски емирства и Саудитска Арабия.

От 2014 година продуктите Orthomol са на българския пазар, чрез официалният дистрибутор Финохелт ЕООД.