Красота и здраве всеки ден

Трети етап - Кърмене

Ортомол Натал Кърмене

Целенасочен прием на микронутриенти след бременността

Раждането и бременността често представляват силно натоварване за организма. След раждането, тялото също извлича ползите от една балансирана комбинация от микронутриенти каквато е Ортомол Натал, за да можете бързо да се почувствате отново във форма. Важните микроелементи подсилват психологическия и физически комфорт, а също така спомагат за доброто възстановяване на майката.

Необходимостта от микронутриенти е по-висока по време на кърмене: в този период майчиното мляко е най-важният източник на храна за детето. Растежът и развитието много зависят от осигуряването на Омега-3 мастни киселини, пробиотици, витамини, минерали и микроелементи. След раждането, пробиотиците и Омега-3-мастните киселини имат и основна роля, за запазване на доброто състояние на имунната система на бебето, както и развитието на мозъка и интелекта. Съдържанието на Ортомол Натал осигурява правилно съчетани и оптималните количества от всички необходими за майката и бебето микронутриенти.

Допълнителен съвет:

Подкрепете себе си и вашето бебе – осигурявайте си почивка от време на време. Докато малкото ви съкровище спи кротко, е важно и вие да полегнете за следобедна дрямка, да почетете книга или да послушате музика – определено след това кратко отпускане ще се почувствате по-добре.

Достатъчното осигуряване на микронутриенти с Ортомол Натал подпомага възстановяването на тялото и организма на майката, след раждането. Детето също извлича ползи от приема на микронутриенти и положителното въздействие на пробиотиците, които поема с кърмата.

Микронутриентите в Ортомол Натал

 • Пробиотици

  Повишават защитните сили на организма, регулират дейността на чревния тракт и оказват положителен ефект върху флората му. Също така повишават защитната функция на лигавицата в уриналните и вагиналните пътища.
 • Омега-3 мастни киселини

  Те са съществено важни по време на цялата бременност, за развитието на мозъка на детето и неговата зрителна система.

 • Фолиева киселина

  Важна е за изграждането на основни структури в нервната система и сърцето, както и за формирането на клетките и съответно цялостното здравословно състояние на детето.
 • Йод

  Контролира метаболизма и хормоналния баланс на майката. Разглежда се като „гориво“ за детския растеж. Достатъчното количество йод е важно за развитието на мозъка и костите на детето.

 • Желязо

  Най-важният микронутриент за пренасяне на кислород в тялото. Необходим за изграждането на червените кръвни телца и развитието на имунната система.
 • Калций, витамин D3, витамин K1

  Подпомагат изграждането на скелета на детето.
 • Витамин С, витамин Е, бета-каротин, цинк и селен

  Важни микронутриенти, които играят значителна роля за функционирането на имунната система.
 • Витамини от групата В

  Необходими за енергийния метаболизъм. Необходимостта от витамини от групата В се повишава по време на бременността и кърменето.

Ортомол Натал

 • Съдържание

  Състав           Витамини     Витамин С     Витамин Е     Витамин В1   Още...
 • Дневен прием

  Всеки ден по време на или след хранене, заедно с капсулите, съдържанието на едно саше (= дневната доза) се разтваря в Още...
 • Форми

  Ортомол® Натал се предлага в удобна за прием формула -Прах + капсули         Още...
 • Допълнителни продукти

  Ортомол Фертил плюс- Надежда за мъже, желаещи да имат деца.   Още...
 • 1
 • Допълнителни

Ортомол Фертил плюс- Надежда за мъже, желаещи да имат деца.

Ортомол Фертил плюс

 Ортомол Фертил плюс