Красота и здраве всеки ден

Движи се повече

Ортомол Артро Плюс - движи се повече!Дали сте един от многото, които страдат от болки в ставите или дори остеоартрит? Ако е това е така, то вие познавате симптомите прекалено добре: понякога болката е жестока, друг път не толкова. Най-лошото е, че не може да предвидите кога ще се появи.

Едно предубеждение, което упорито отказва да си отиде е, че остеоартритът е просто един от симптомите на възрастта, който трябва да бъде приет с примирение – въпреки, че знаем доста повече за заболяването и сме запознати с начините за ефективно справяне с него.

Остеоартритът (износване на ставите) е най-често срещаното ставно заболяване по целия свят. То обикновено засяга колената и тазобедрените стави, но често засяга и горните крайници, като пръстите на ръката, лакътя или рамото.

Само в Германия от остеоартрит или свързани с него проблеми страдат между 5 и 15 милиона души. Но независимо от статистиката, никой не може да отрече факта, че този проблем оказва силно въздействие върху качеството на живота. Ние сме благодарни, че съвременната медицина е открила много начини за справянето с този проблем. Ако имате желание да се заемете лично с проблема остеоартрит, можете да постигнете големи успехи.

Ние сме тук за да ви помогнем. Този сайт съдържа важни полезни съвети и интересна основна информация за ставите. Само една забележка преди да започнете да я четете – за да поддържате ставите си здрави имате нужда от правилното съчетаване на движение (упражнения), почивка и хранене.

Население на Германия (екстраполация)

35 милиона души с радиологично доказан остеоартрит

от които между 5 и 15 милиона са с демонстрирани симптоми

За да можем по-добре да разберем остеоартрита като заболяване и ограничените възможности за неговото лекуване трябва да разгледаме от близо зоните, в които той действа.

Сигурни сме, че определено сте запознати с функцията на ставите, но знаете ли каква е тяхната структура и от какво имат нужда, за да се справят с ежедневните натоварвания? Ще обясним тези процеси в следващите статии.

Ортомол Артро плюс

 • Съдържание

  Ортомол Артро плюс - хранителна добавка облечаваща остеоартрит: съдържание Глюкозамин сулфатХондроитин сулфатХиалуронова киселинаВитамин АВитамин СВитамин Е (ТЕ**)Витамин В1Витамин В2НикотинамидВитамин В6Витамин В12Витамин Още...
 • Дневен прием

  Всеки ден по време или след хранене, заедно с капсулите, съдържанието на едно саше (= дневната доза) се разтваря в около Още...
 • Форми на прием

  Ортомол Артро плюс - хранителна добавка облечаваща остеоартрит: форми на прием гранулат капсули Още...
 • Брошури

    Ортомол Артро плюс - хранителна добавка облечаваща остеоартрит: брошури Брошура Превод на брошурата Още...
 • Допълнителни продукти

  Ортомол Спорт - ежедневна грижа за физическо натоварване, възстановяване и издръжливост.   Липостанол плюс - регулира холестерола.   Още...
 • 1
 • Допълнителни

Ортомол Спорт - ежедневна грижа за физическо натоварване, възстановяване и издръжливост.

Ортомол Спорт

Ортомол Спорт

 

Липостанол плюс - регулира холестерола.

Липостанол плюс - регулира холестерола.