Красота и здраве всеки ден

Естествено женствена по време на менопаузата

Променете вашата перспектива!

В днешно време жените, които преминават през голямата промяна в живота си имат богат житейски опит, на който могат да разчитат. Техните деца са пораснали и живеят в собствен дом, жените имат своите отговорности в работата или в къщи. Това трябва да се възприема, като идеална възможност за промяна на перспективата: сега, най-сетне, могат отново да започнат, да мислят повече за себе си и да решат как да се развият през следващите години. Осъществяване на планове, започване на нови хобита или сбъдване на съкровените си мечти – сега всичко това е възможно. Ортомол Фемин е специално разработен продукт за жени в менопауза, който да върне увереността и насладата от живота.

 Ортомол Фемин Естествено женствена

Въпреки физическите и емоционалните промени, които са често свързани с менопаузата, жените могат да посветят цялата си енергия на този нов етап от живота. Положителното отношение към стареенето, може много да помогне за чувството за благосъстояние - предимно чрез добре балансирана диета, с правилната подкрепа от микронутриенти, достатъчно упражнения и релаксация.

Ортомол Фемин

 • Съдържание

  съдържание Ортомол Фемин - за жените в менопауза Соев екстрактИзофлавони в натуралнанепроменена формаЕкстракт от ленено семевключително лигнани ВитаминиВитамин Е (ТЕ**)включително α- Още...
 • Дневен прием

  Ортомол Фемин за жени в менопауза Дневна доза за прием  - 2 капсули Още...
 • Форми на прием

  Ортомол Фемин - жените в менопауза: форми на прием - Капсули Още...
 • Брошури

  Ортомол Фемин- за жените в менопауза : брошури   Брошура  Превод на брошурата Още...
 • Допълнителни продукти

  сходни продукти липсват   Още...
 • 1