Красота и здраве всеки ден

Professor Kumanov

 

Участие в 16-ти Национален конгрес по стерилитет и репродуктивно здраве

Компания Финохелт беше поканена от Българската асоциация по стерилитет и репродуктивно здраве да вземе участие в 16-ти Национален конгрес по стерилитет и репродуктивно здраве, който се проведе от 12 до 15 март 2015 г в Боровец. През трите дни на събитието над 250 от няй-изявените лекари и специалисти от цялата страна и чужбина успяха да се запознаят с продуктите Orthomol свързани с репродуктивното здраве – Натал, Фертил плюс и Фемин.

Един от най-известните специалисти в България в областта на ендокринологията и андрологията, проф. д-р Филип Куманов изнесе специална лекция за ползите и ефекта от продължителния прием на Ортомол Фертил плюс от мъже с репродуктивни проблеми. Немският продукт беше посочен като добър алтернативен заместител на редица тежки интервенции, както и профилактика на някои заболявания при мъжете. Професор Куманов представи своя опит, я също така и клинични наблюдения върху пациенти, които е изследвал преди и след терапията с ортомолекулярната хранителна добавка със специално медицинско предназначение, Ортомол Фертил плюс. Бяха изтъкнати редица заболявания, които се повлияват от продължителния прием на продукта, като: ОАТ синдром, фертилител при мъжа, астенозооспермия и тератозооспермия. Ортомол Фертил плюс повлиява гъстотата на спермата, прогресивната мобилност, количеството на еякулата и нормалната морфология на сперматозоидите.

Продуктите Orthomol са познати на специалисти от над 25 различни страни в цял Свят, където успешно се прилагат като допълнителна хранителна помощ с най-високо качество и балансиран състав за различни състояние, като бременност, мъжки фертилитет, растеж и остаряване.