Красота и здраве всеки ден

Витализирани в ежедневието

Ортомол Витал за Нея

 

Ортомол Витал за Него

Ортомол създаде специални комбинации от микронутриенти за мъж и жени подложени на ежедневен стрес и с постоянни оплаквания от отпадналост и умора.
 
Ортомол Витал ЗА НЕЯ и Ортомол Витал ЗА НЕГО са добре балансирани хранителни добавки, които допринасят за справяне с напрежението, като доставят на организма допълнителни хранителни вещества, важни за правилното функциониране на нервната система и тонус на тялото.
 
Състава на двата продукта е прецизно съобразен и разработен спрямо различните ежедневни нужди на мъжете и на жените за поддържане на добро психическо и физическо здраве и за справяне с хроничната умора.
 
Много често при прекомерна умствена дейност (учене, работа) и крайно изтощителна физическа (дълго време в офиса), организмът изчерпва много вещества, които са от изключителна важност и влияят срещу стреса. Допълнителната подкрепа с Ортомол Витал ЗА НЕЯ / Ортомол Витал ЗА НЕГО повлиява хроничното състояние на отпадналост, подпомага правилната функция на тялото и ума, спомага за регулиране на нивата на стрес и осигурява добра подкрепа срещу хроничната умора.
 
Синдрома на хроничната умора е често срещан в съвременния свят на работещите хора и много често е причина човек да не живее пълноценно. Продуктите Витал подкрепят правилно организма и имунната система и помагат срещу стреса, като оказват висококачествена и здравословна подкрепа с най-важните микронутриенти. Приемът на допълнителна хранителна помощ е препоръчителен, в случаите, когато организма е подложен на диети или небаласирано хранене или липса на някои храни в менюто поради сезонността им. В тези случаи тялото не приема достатъчните му количества вещества, които да се справят с кризисните ситуации като стрес и хронична умора и са възможни нарушения в правилното функциониране на организма.
 
Продължителният прием на Ортомол Витал ЗА НЕЯ / Ортомол Витал ЗА НЕГО позволява да бъдете пълноценни и витализирани в ежедневието си!