Красота и здраве всеки ден

Безплатна доставка

Молекулярна козметика SINGULADERM е ново поколение в анти-ейдж и козметичната грижа за кожата на лицето и тялото, изцяло насочена към забавяне процесите на стареене, видимо подмладяване на кожата и премахване на последиците, причинени от естественото физиологично остаряване.
Вдъхновена от молекулярната биология и медицината, SINGULADERM използва ново поколение съставки - биомиметични пептиди - във форма, в която се съдържат естествено в кожата и, които имат точно определена и специфична функция.

Какво представляват пептидите?

Пептидите, наричани от учените още “еликсира на младостта”, са неотменима част от нашия организъм. Най-общо дефинирани, пептидите представляват верига от две или повече аминокиселини, които от своя страна са съставна част на протеините.
Кожата ни е изградена от милиарди клетки, които произвеждат различен тип белтъчини, необходими й, за да бъде здрава и красива. Една част от тях произвеждат колаген, втора - еластин, трета - меланин и т.н.
За да може всяка клетка да изпълнява пълноценно своите функции - синтез на определени белтъчини (като колаген, еластин и т.н.) - тя трябва да бъде активирана.
Процесът на активация най-общо може да бъде дефиниран, като взаймодействие между „Активатор“ и определени участъци от гените (ДНК).

И тук идва задачата на пептидите. Именно ПЕПТИДИТЕ са необходимия активатор. т.е. те са ключът, който активира клетките да функционират и произвеждат необходимите ни белтъчини.

Изследвайки в дълбочина ролята на пептидите в клетъчните процеси, учените от лаборатории SINGULADERM установяват, че след 25-годишна възраст процесите на синтез на пептиди в кожата ни отслабват.
С напредването на годините тези процеси драстично се понижават и количеството на пептидите в кожата става недостатъчно.
От своя страна това влияе пряко върху синтеза на жизненоважни, като колаген, еластин и т.н. - тяхното количество също се понижава.
В резултат се появяват видимите следи - бръчки, отпусната кожа, загуба на плътност, увисване, пигментация и т.н.

Разкривайки уникалната роля на пептидите, експертите по молекулярна биология влагат наука, иновация и дългогодишен опит, за да създадат молекулярна козметика SINGULADERM.

Базирана на действието на пептидите, SINGULADERM развива нов подход в борбата със стареенето, действайки едновременно в три направления, за да осигури бързи, видими и трайни резултати :

  • Ефективно въздейства на причините за поява на несъвършенства, чрез подтискане или стимулиране на определени клетъчни процеси
  • Премахва видимите следи от тях
  • Осигурява видими и трайни във времето резултати

Защо SINGULADERM дава бързи, видими и трайни във времето резултати:

  • Вложените в състава на всеки продукт пептиди са в най-висока концентрация
  • Използват се нискомолекулни пептиди, за да могат да проникнат във вътрешните слоеве на кожата
  • Допълнително липозонирани, чрез патентована от SINGULADERM технология, с цел максималното проникване в по-вътрешните слоеве на кожата

SINGULADERM - Красотата е в теб !